söndag 24 april 2011

Borta bra...

... men hemma bäst?? Skönt att vara tillbaka, men det känns inte riktigt hundra eftersom lyxen att kunna dricka kallt gott vatten från kranen helt plötsligt inte finns. Det brukar vara det första jag gör efter en resa till utlandet, spola kranen ett tag för att få fram det kalla goda vattnet vi har här hemma. Känns väldigt snopet att vi måste koka och tjafsa. Känns som att jag är törstig hela tiden.

Hur som. Sista en och en halv dag hade vi iaf sol, så vi får väl vara nöjda ändå. På torsdagen var det rent utav kallt i luften plus att det regnade. om vi inte haft det hotell vi hade skulle man ha krupit efter väggarna av tristess. Men det fanns ju gym, spa med bastu stor jacuzzi, inomhuspool, biograf. Ett minus var att vi hade långt in till centrum, men det gick gratisbussar tre ggr per dag. Om vi ska till Turkiet någon fler gång tror jag att vi försöker hitta ett bra hotell i Antalya. det tog nämligen 2,5 tim att ta sig till Alanya.

Och så kommer man hem och nästan all snö är borta. Lovely. Kanske kan man sitta på sin balkong och njuta av vårsolen en stund idag? Sedan blir det påskmiddag hos mor och far. Härligt...

Inga kommentarer: